Как да почистим вратарските си ръкавици?

Как да почистим вратарските си ръкавици?
21 December 2022
 

Като за начало има няколко важни неща на които да обърнем внимание:

1. Изплакнете новите ръкавици след закупуването им и преди първото използване. Това ще активира латекса и ще спомогне за по-доброто предствяне на ръкавиците. При процеса на изработка е възможно използването на химикали, които също има нужда да бъдат премахнати.

2. Измивайте вратарските ръкавици възможно най-скоро след използването им. Така ще запазите латекса и ще удължите живота им.

 

Ето стъпките за измиване:

 

  1. Ако имате спрей за почисване, първо напръскайте добре ръкавиците. (Ако нямате, преминете към точка 3)

  2. Разтъркайте ръкавиците една в друга или с ръка (може и да си ги сложите на ръцете). Не е нужно да използвате гъба, тъй като така може да повредите латекса по погрешка.

  3. Изплакнете вратарските ръкавици в хладка вода докато продължавате да търкате. Повтаряйте докато не видите мърсотията да пада.

  4. След като премахнете калта изтискайте напоената вода.
  5. Последната стъпка е сушенето. Хубаво е ръкавиците да са напълно изсъхнали преди следващото използване. Не поставяйте вратарските ръкавици на директна слънчева свтлина, радиатори, сушилни, печки и т.н. Това ще разруши латекса. 

Ако все още имате въпроси, относно това как да поддържате своите вратарски ръкавици или какви продукти може да използвате за целта се свържете с нас.

 

Револют е нов, модерен и лесен метод за разплащане използван от над 25 милиона потребители по целият свят. Сега имате възможност да го използвате и на www.gk-sport.com. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

read more

Сферата на онлайн бизнеса е изключително динамична и поведението на потребителите може да се изменя много бързо. Все повече клиенти пазаруват през мобилните си устройства и търсят удобни методи за плащане, с които по-лесно да правят онлайн покупки. Едно от тях е Settle – удобен метод за мобилни разплащания, който добавихме в www.gk-sport.com. В тази статия ще ви запознаем в детайли с него и ще научите как можете да се възползвате от предимствата му.

read more

Всички наши клиенти вече могат да се възползват от възможността да плащат отложено до 15 дни и без никакво оскъпяване за посочения период с NewPay, когато пазаруват при нас любимите си спортни продукти на водещи световни марки с бърза доставка и безплатно връщане.

read more