Футболни обувки MIZUNO MRL CLUB

50,00 лв.
  • Марка: Mizuno

Представяме ви страхотни футболни обувки Mizuno MRL CLUB SG пофходящи за естествена трева. Mizuno е японска марка, която се отличава с изключително качество и издръжливост. Моделът  Mizuno MRL Club е създаден, за да удовлетвори нуждите както на професионалисти, така и на аматьори. Със своята достъпна цена моделът Mizuno MRL CLub е един от най-търсените. Той се характеризира с олекотена горна част, традиционен голям език и изчистен дизайн.

Футболните обувки идват със специално ключе за махане на бутоните.

Ако имате въпроси относно футболните обувки или се нуждаете от съвет при избора, моля свържете се с нас. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем.

Марка : Мизуно (Япония)

Модел: MRL CLUB

Производство: Китай

Подметка: 6 сменяеми бутона за естествена трева

Размери:
US8.5 UK7.5 EU 41 CM26.5
US9 UK8 EU42 CM27
US11.5 UK10.5 EU45 CM29.5
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

NewPay ви дава възможност да поръчате и получите стоката си сега, а да направите плащането по-късно. Можете да платите по два начина:

  • Отложено до 15 дни след като магазинът изпрати поръчката без никакво оскъпяване
  • На 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване

Това ви дава възможност спокойно да получите и разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.

Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново за нова покупка, без да минавате процес на одобрение отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.