Дамски маратонки ADIDAS ZX 5020 W

79,00 лв. 69,00 лв.
  • Марка: Adidas
Легендарните маратонки ZX се завърнаха. През 80-те, маратонките adidas ZX бяха едни от най-добрите на adidas и те не искаха да остават по-назад. Благодарение на специалните технологични промени, adidas превърнаха маратонките ZX отново в актуални обувки и вървят напред! Разгледай различни модели от тази първоначално атлетична гама и избери силуета и цветовете, за които бие сърцето ти. Ако желаеш препоръка, разгледай и маратонките adidas ZX 4000, ZX 500 или новите маратонки adidas ZX Torsion.

МАТЕРИАЛИ

Технология

adidas Torsion® System: Система, която е доказана през десетилетията, за да осигури пълен обхват на движение, като същевременно предпазва крака от усукване.

Връхна част

Кожа: може би най-добрият материал за производството на обувки. Поддържа формата си, диша и списъкът с положителни качества далеч не свършва до тук.

Текстил: лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки.

Междинна подметка

Полиуретанова пяна: е един от най-добрите топлоизолатори. Тя е лека, здрава и устойчива на вятър.

Подметка

Гума: лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.