Вече можете да плащате в магазина ни и с NewPay

Вече можете да плащате в магазина ни и с NewPay
31 октомври 2021

Вече можете да плащате в магазина ни и с NewPayВсички наши клиенти вече могат да се възползват от възможността да плащат отложено до 15 дни и без никакво оскъпяване за посочения период с NewPay, когато пазаруват при нас любимите си спортни продукти на водещи световни марки с бърза доставка и безплатно връщане.Какво е NewPay?

NewPay е алтернативен начин за финансиране и плащане на покупки от електронни магазини, интегрирани с него. С NewPay можете да финансирате покупката си на момента, като кандидатствате и създадете свой профил еднократно, сигурно, бързо и лесно.

Веднага след регистрацията ви в NewPay ще видите за какъв лимит сте одобрени (до 400 лв.) и можете да го ползвате моментално, за да платите поръчката си от GK Sport!Защо да плащате с NewPay I Отложено?

  • Получавате финансиране до 400 лв.

  • Ако върнете използваната сума до 15 дни, нямате никакво оскъпяване

  • Няма нужда да кандидатствате и да бъдете одобрявани за всяка следваща покупка. Веднъж одобрени, можете да използвате кредитния си лимит многократно

  • NewPay ще плати поръчката ви вместо вас и вие имате възможност да я прегледате и проверите на спокойствие, преди да платите на NewPay

  • Без такси за поддръжкаКак да платите с NewPay?

1. След като сте избрали своите продукти, можете да отидете в кошницата и да завършите поръчката.

2. Попълнете данните си за доставка на чекаут и изберете опция за плащане “NewPay”.

3. Изберете начин на плащане:

4. Ще бъдете прехвърлени към newpay.bg. Направете регистрация и верфицикация, ако нямате или влезете в профила си, ако имате.

Изберете да платите и готово! След успешното плащане, ще бъдете върнати отново на сайта ни.

Как да почистваме вратарските си ръкавици, за да ги запазим възможно най-дълго време? Това е въпрос, който вълнува всички вратари, независимо от възрастта и нивото на което те играят. Ще се опитаме да ви помогнем, като обясним процеса стъпка по стъпка по долу.

прочети още

Револют е нов, модерен и лесен метод за разплащане използван от над 25 милиона потребители по целият свят. Сега имате възможност да го използвате и на www.gk-sport.com. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

прочети още

Сферата на онлайн бизнеса е изключително динамична и поведението на потребителите може да се изменя много бързо. Все повече клиенти пазаруват през мобилните си устройства и търсят удобни методи за плащане, с които по-лесно да правят онлайн покупки. Едно от тях е Settle – удобен метод за мобилни разплащания, който добавихме в www.gk-sport.com. В тази статия ще ви запознаем в детайли с него и ще научите как можете да се възползвате от предимствата му.

прочети още